1. Frederiksværk Trop og Flok

Indmeldelse elektronisk hos 1. Frederiksværk Trop og Flok

Efter at have været til spejder 3-4 gange synes vi, at det er tid til at blive indmeldt i gruppen. Du melde dig ind elektronisk (se nedenfor)

Velkommen hos 1. Frederiksværk Trop og Flok

 

 

Priser

Ved indmeldelse i 1. Frederiksværk Trop og Flok – De Gule Spejdere i Frederiksværk betales et indmeldelsesgebyr på 200 kr., som blandt andet dækker tørklæde, gruppemærke og depositum for korpsmærke (100 kr.). Korpsmærke, gruppemærke og a) en Ulvebog, b) en Stifinder opslagsbog eller c) en Spejder duelighedstegn-bog, af lommeformat, udleveres først, når der er anskaffet uniform. Korpsmærket er Korpset ejendom. Ved eventuel udmeldelse er denne først gældende, når korpsmærket er returneret til gruppen. Der skal således betales kontingent så længe, man er i besiddelse af et korpsmærke. 

Hvis man ønsker sig at købe uniformen, kan man sagtens bestille den på Korsepts hjemmeside: https://shop.gulspejder.dk/beklaedning/uniformer/

På Korpsets hjemmesiden kan man bl. a. også købe sangbog, bælte, osv. 

Bemærk at der må påregnes op til 1 uges leveringstid. Normalt pakkes varer om onsdagen, og afsendes torsdag.

Udover indmeldelsesgebyret betales restkontingent for indeværende periode. Gruppens kasserer sender en opkrævning på indameldelsesgebyr og restkontingent.

Korpsets grundlov, love for korpset og love for gruppen kan altid findes på korpsets hjemmeside www.gulspejder.dk

DEL PÅ: